Pagini

miercuri, 11 decembrie 2013

Miercuri, 11 decembrie 2013, cu prietenii pe FB

Miercuri, 11 decembrie 2013, cu prietenii pe FB


Olivia Maria Marcov
10 minutes ago near Bucharest
Intrebare : Daca cineva dintre voi stie, am corectat postarea mea de mai jos ( nu e prima data cand imi corectez o postare in ultimul timp ) pentru ca, atunci cand scriu ma grabesc sa tastez, imi schimb "gandurile" adica cum sa formulez fraza, si mai rezulta greseli. Ok. Am corectat, mi-a aparut "Done Editing", a aparut corectat. Am inchis FB-ul. Cand l-am redeschis, postarea initialã, cea necorectata, cu greseli, revenise, era afisata ; ca si cum nu as fi corectat- o anterior. DE CE OARE ?

Olivia Maria Marcov shared a link.
23 minutes ago near Bucharest
http://www.calauzaortodoxa.ro/calauza/acatistul-maicii-domnului-izvorul-tamaduirii/
Acatistul Maicii Domnului, Izvorul Tămăduirii | CĂLĂUZĂ ORTODOXĂ
www.calauzaortodoxa.ro
ACATISTUL MAICII DOMNULUI "IZVORUL TAMADUIRII" Rugaciunile incepatoare: In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Slava Tie, Dumnezeul
 · Share
You like this.
https://www.facebook.com/oliviamaria.marcov
Olivia Maria Marcov Pentru Miki Ene
25 minutes ago ·

Olivia Maria Marcov  ( about an hour ago near Bucharest )
@Iuliei Motoc : nu scriu pe pagina ta, pentru ca am impresia ca nu imi merge bine cand scriu acolo, or fi ceva jurnalisti de la Lujuro care nu ne plac. Nu chiar foarte demult, LUJU RO a postat un articol pe pagina mea de FB si eu am dat "Like" ( care poate inseamna si faptul ca ai vazut articolul, ca ai luat cunostinta de el ). Dupa aceea, a doua zi - alta explicatie nu gasesc ! - cand am deschis FB-ul meu, am vazut ca sunt restrictionata si ca nu mai pot sa dau LIKE-uri prietenilor din lista mea ! Pesemne, stii, s-a luat iarasi de mine, barbatul acela agresiv, care pe Luju Ro scria comentarii urate de tot, agresive rau la adresa mea ( Mai ales cand am inceput sa postez comentarii sub articolele al caror obiect sau subiect il facea judecatoarea Mihaela Lamaita Ciocea ) - atunci ma ataca un barbat rau de tot, dar si de cate ori comentez pe Luju. ro. Un nebun ( se da mare, o fi avand el ceva pile, sau o fi avut ) un infractor ! Cred ca de la LUju ro si articolul lor mi s-a tras ultima oara, chiar pe FB ul meu !

Olivia Maria Marcov ( about an hour ago near Bucharest )

@ Iuliei Motoc ( "Motocutei" ) : Eu te credeam deja la Strasbourg, la CEDO, a fost frumos la CCR, dar acuma mai bine ca pleci, se descurca CCR-ul si fara tine ( o sa avem noi grija, bine ca ei nu stiu nimic ), ti-o fi ajuns cati te-au "bombanit" si amenintat pentru ca esti judecator CCR. Mie nici nu mai imi plac - PLAC - aceste "joburi" in Romania, avem niste autoritati ca vai de noi, ma gandesc la Justitie si la intregul sistem judiciar in sensul sau cel mai larg. Numai noi numim "Curti" - ograda din batatura. OK, CCR a facut treaba buna, sa fim sinceri a fost si indemnat sa faca o treaba buna. acuma, LA STRASBOURG, PE CAI ! Si asteptam sa avem vestile tale de acolo. ORICAND, EU ZIC SA NE SCRII TOT TIMPUL SI AICI, SI DE ACOLO, SI DE ORIUNDE TE AFLI, in orice moment si CAND AI NEVOIE DE CINEVA, DE NOI, IULIA MOTOC SA NE SCRII, NU INTARZIA, STII CA E BINE IN VIATA SA FII PROMPT ! ( Iti spun sincer la ora asta, mie si judecator la CEDO mi se pare o slujba, un job ingrat ! Dar stiu, stiam CA ITI DORESTI JOBUL ACESTA, TI L-AI DORIT NU-I ASA ? Era important sa nu puna mana pe acest job, vreo persoana care sa aduca deservicii, sa nu faca fapte bune in exercitiul functiunii de magistrat al CEDO. Asta este. Stiu ca iti doreai jobul, spune ca da, cred ca DA, sa nu am remuscari ! CCR se descurca fara tine cu siguranta.
 · Share
You, Raileanu Luminita Marina and Hellena Ramonovici like this.
Olivia Maria Marcov Am corectat graba cu care am scris
about an hour ago · 
https://www.facebook.com/oliviamaria.marcov
Olivia Maria Marcov multumesc, Hellena Ramonovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu