Pagini

miercuri, 25 decembrie 2013

Mission to Magadan, Misiunea Magadan în Ajunul Crãciunului, 23/24 decembrie 2013, pe FB

Mission to Magadan, Misiunea Magadan în Ajunul Crãciunului, 23/24 decembrie 2013, pe FB


Misiunea Magadan se aflã în Siberia Orientalã, în Rusia, la Rãsãrit de România.
Astfel de exemplu, intamplator, luni 23 decembrie 2013, la ora 18h54, ora Bucurestiului, am cautat sa vad ce orã este la Magadan in clipa aceea.
Si am gasit un site bun, care aratã si temperatura si prognoza meteo, si ora, il gasiti cel mai precis aici :
http://ro.thetimenow.com/russia/magadan.
Astfel, Luni 23 decembrie 2013, ora 18h54 la Bucuresti este in Rusia, in orasul Magadan, Marti 24 decembrie 2013, ora 03h54 ( AM ), adica noaptea sau dimineata.
Prin urmare, Ajunul Craciunului a sosit la Magadan cu o zi inainte de Ajunul Craciunului de la Bucuresti.
Dupa aceea, am vazut ca Misiunea Magadan sau Mission to Magadan postase 2 mesaje cu ocazia Ajunului Craciunului, la 2 minute interval de timp, pe pagina Misiunii de facebook, respectiv, primul la ora 6:40 pm ( ora din Bucuresti ) si la 6:42 pm ( ora din Bucuresti ) al doilea.
Am vazut chiar pe pagina FB a Misiunii Magadan si apoi m-am intors pe pagina mea de FB, unde am gasit ca, in urma cu vreo 30 de minute, Misiunea Magadan sau Mission to Magadan imi trimisese sau postase si mie mesajul de Craciun al Parintelui Michael Shields al Inimii lui Isus ( of the Heart of Jesus ).
In schimb, desi m-am uitat pe pagina mea, nu am gasit decat o postare din partea Misiunii Magadan, aceea cu mesajul de Craciun al Pr. Sau Fr. Michael Shields, si nu am gasit si al doilea mesaj al Misiunii Magadan.
Al doilea mesaj al Misiunii Magadan ( in fapt, primul postat pe pagina sa de Misiunea Magadan ) era un Mos Craciun, care era insusi Parintele sau Father Michael Shields.
Am remarcat ca alti prieteni ai paginii FB a Misiunii il primisera pe Father Christmas, adica pe Fr.Michael Shields imbracat in Mos Craciun, pentru ca deja au dat (dadusera) acel “like”.
Mi-a parut rau si nu am stiut cum sa imi explic, de ce eu nu l-am primit pe Father Christmas in carne si oase, adica pe Fr. Michael Shields, imbracat in Mos Craciun, intr-o inregistrare de 0:07 secunde, video.
Chiar am si plans pentru cã nu mi l-au trimis pe Father Christmas.
Am si scris pe pagina mea ca eu nu l-am primit pe Father Christmas al Misiunii Magadan, insa l-am sharuit ( Share ) de pe pagina Misiunii direct.
In schimb, David John Ashman, catva timp mai tarziu, mi-a trimis un Mos Craciun sau un Father Christmas in carne si oase si a scris ca este adevarat, real.
Magadan se afla situat mai la Rasarit chiar decat Adelaida, Australia, este o diferenta de aproximativ 30 de minute sau o jumatate de ora, intra ora din Magadan si ora din Adelaida, Australia, iar in Adelaida este mai devreme cu 30 de minute decat in Magadan, Rusia.
Si acum, iata mesajul de Craciun al Parintelui ( Father ) Michael Shields of the Heart of Jesus, il puteti citi imediat mai jos :

Monday, December 23, 2013 ; 12/23/2013 8:01:13 PM at Bucharest

Mission to Magadan (about an hour ago) at 6:42 PM (at Bucharest, ora Bucurestiului) :

Dear friends of my heart and soul, far from us in Magadan close to us in Spirit. It is a Christmas wish to know Him, love Him and serve Him even though we feel so little, weak and unprepared. So here is the Christmas message in the most simplest form.

Jesus is the light
Jesus is the truth
Jesus is the life

so we must be...

the Light of love
the truth of humility...
the life of holiness

for others always for others.

Christ is being born Glorify Him
Fr. Michael of Magadan”


Mission to Magadan ( about an hour ago ) at 6:40 PM (at Bucharest, ora Bucurestiului) :
Fr. Mike spreading some Christmas cheer!
-         aici se afla inregistrarea video de 0:07 secunde, a Parintelui sau Father Michael Shields, imbracat in Father Christmas -


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu