Pagini

vineri, 25 septembrie 2015

Salut ! Tatal Nostru in franceza si araba, caligrafii arabe crestine, 23 Septembrie 2015

Salut ! Tatal Nostru in franceza si araba, caligrafii arabe crestine, 23 Septembrie 2015


Objet :
Salut ! Tatal Nostru in franceza si araba, caligrafii arabe crestine,
De :
Olivia Marcov ( .. )
À :
Mes destinataires / destinatarii mei : ...
Date :
Mercredi 23 septembre 2015 13h29


Salut, Va trimit un link spre pagina Bisericii Catolice din Algeria in care arata caligrafii arabe crestine si rugaciuni in franceza -(si) araba, nu am la dispozitie limba aramaica asa incat am sa caut sa ma uit putin peste ceea ce am, adica limba araba, de altfel araba academica, a carturarilor este o limba frumoasa, daca e corect scrisa si pronuntata, articulata, cu o dictie buna.
E pacat ca societatea, caci se tot spune ca ar fi ceva provocat totusi, a "inventat" oameni care beneficiind de arme si ceva pregatire cum sa le foloseasca s-au dedat la rele, si asa a aparut terorismul, desi terorismul e ceva mai vechi, totusi se pare ca serviciile secrete ale unei tari sau alteia, au fost cu ideea de a pregati oameni din tari mai sarace, de a le da arme, de a-i instrui cum sa le utilizeze, de a-i ridica contra ai lor si contra strainilor.
De pilda pe vremea presedintelui JFK se stie ca serviciile secrete au pregatit cubanezi care traiau in SUA si i-au instruit si parasutat in Cuba-comunista pentru ca ei sa ridice oamenii din Cuba la revolta, dar rezultatul a fost invers, dezastruos, autoritatile cubaneze comuniste i-au arestat pe toti cei parasutati, si nu au reusit chiar nimic ! Mana serviciilor secrete.
E mare pacat, mare pacat, pentru ca INTREAGA OMENIRE ar trebui sa pastreze si sa cultive tot ce e bun si frumos din toata omenirea, din toate neamurile si popoarele, si sa fie studiate, invatate, ma refer la limba, limbi, la istorie, la documente asa se numesc cu modele de grafie, caligrafie, scriere, la tot ce tine de istoria unui neam, unui popor, unei culturi !
Si asa ajungem desigur si la originile crestinismului si la crestini in tari arabe, in Orient, numai asa pot oamenii supravietui, sa nu se distruga ca specie, sa traiasca in pace, nu plecand, migrand din Orient cu totii in Europa care orice ar fi e cam mica pentru desertarea si revarsarea orientului aici.... adica pentru ca sunt moschei in Franta si in romania, ar trebui si aceste tari sa ridice Biserici ortodoxe si catolice in tari arabe.....

http://eglise-catholique-algerie.org/ar-title/2015-05-09-07-58-41/content/70-quelques-caligraphies-arabes-chretiennes
 
olivia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu