Pagini

miercuri, 30 decembrie 2015

Tr : buna seara! (1) Portrete, orfani, natura, kremlin, Marti 15 decembrie 2015

Tr : buna seara! (1) Portrete, orfani, natura, kremlin, Marti 15 decembrie 2015



Objet :
Tr : buna seara! (1) Portrete, orfani, natura, kremlin
De :
Olivia Marcov ( ...)
À :
...
Cc :
...
Date :
Mardi 15 décembre 2015 21h17

olivia

Le Mardi 15 décembre 2015 21h00, olivia maria MARCOV < ... > a écrit :

Buna seara,

Am ales cateva fotografii de pe pagina publica de FB "Vladimir Putin", in fapt sunt mai multe pagini FB publice, si le-am ales pentru ca, dincolo de aspectul politicii, sunt frumoase, uneori natura, dar si Kremlinul, care are cred sali mai mari ( cu greu poti crede, dar asa se pare ) decat salile Casei Poporului sau Palatului Parlamentului, sunt foarte frumoase, poate ca este - partial - si muzeu.
Printre aceste fotografii sunt vreo doua, nu stiu daca trei, eu le-am vazut anul trecut parca, in 2014 ( inainte nu stiu sa fi intrat pe pagina Kremlinului ), si acum le vad postate din nou, la Biserica de Craciun sau Anul Nou poate, copiii orfani, cred ca se vede dupa fetisoarele lor ca sunt orfani, de la orfelinat, adusi la slujba, alaturi si de presedintele Rusiei.
Si acum, vroiam sa va anunt o lansare de carte, pentru vineri 18 dec., dar evenimentul a fost anulat.
Cartea impresioneaza, e scrisa de un copil care a fost candva singur, nu il cunosc, abia am gasit cateva randuri despre el,  se pare ca are familie si frati, dar parintii nu s-au interesat de copiii lor, iar el, poate si fratii au crescut pe strazi si in case de copii.
Este impresionant dar o veste buna, faptul ca a reusit in viata, azi e mare, insurat din 2013, are un baietel scump si o sotie devotata care e din Constanta, cum se prezinta ea, si a crescut in Brasov.
Pe Fb acum cateva zile, am gasit pagina FB a lui Ionut Tanase, si cartea pe care a scris-o despre viata lui cu titlul Portretul vietii unui orfan, apoi am primit o cerere de prietenie, mai intai un mesaj dar nu l-am gasit imediat, de la camelia diana Tanase, sotia lui, apoi am gasit mesajul, ma invita la lansarea de carte vneri 18 dec la ora 5 dupa-amiaza in Baneasa Shopping City, Bucuresti, dar la magazinul Diverta, evenimentul a fost anulat, am gasit stirea acum vreo ora, a fost postata acum 23 de ore pe pagina FB publica "Portretul  vietii unui orfan".
Cartea are o coperta frumoasa si sunt sigura ca are un continut care merita citit.
Jojo, Catalina Grama urma sa prezinte cartea cred, sau a si prezentat-o, oricum era o fotografie cu ea.
Ionut Tanase are un blog,  ionuttanase.com, aici nu e mult de citit, cred ca e la inceput abia, dar scrie foarte frumos.
Cartea sa, ii explica unei persoane interesate sa o cumpere, dar aflata in Germania, se poate gasi si comanda - sau cel putin o putem vizualiza, la adresa libris.ro
Camelia are si ea un blog al ei :

Am sa incep sa atasez fotografiile de pe paginile publice Vladimir Putin.
De fapt, anul trecut cred ca am inceput sa ma uit pe aceste pagini, si in mare, sunt vreo patru si sunt asa :
Toate poarta denumirea Vladimir Putin, cu litere latine, unele ( una ) Vladimir Vladmirovich Putin, si unele (sau una) in paranteza are numele scris in litere chirilice, rusesti.
Fotografia de profil se schimba destul de des, pe fiecare din ele.
Cum le deosebim ?
Am remarcat ca din cele vreo patru :
 ( 1 ) doua pagini publice sunt in realitatea pagina ( la singular ) KREMLINULUI, UNA IN ENGLEZA, ALTA IN RUSA ;
( 2 ) doua pagini sunt ale lui Vladimir Putin, in calitate de om politic, politician.
Toate insa poarta numele lui, adica niciuna nu poarta numele Kremlinului, sediului presedintiei Rusiei, insa pe pagina se specifica acest lucru.
In fotografii putem admira si natura, da, natura, sa recunoastem sunt frumoase si Kremlinul e teribil de impunator.
Si bisericile de altfel.
Am vazut si un program la Olimpiada pe gheata, foarte frumos, dar nu am ales nicio fotografie.
Insa la Olimpiada au adus, invitat si tineri sau oameni in carucior cu rotile, adica care nu pot sa mearga, si i-au adus, trecut in capul randului de sportivi.








Moscova, Sankt-Petersburg, fotografiate
de pe ISS de astronaut rus

Nota : Toate fotografiile de mai sus sunt de pe pagina publica "Vladimir Putin", pagina publica Facebook, decembrie 2015


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu