Pagini

miercuri, 28 septembrie 2016

Introduction au Droit/Introducere in Drept, professeur/profesor Costica Voicu

olivia maria Marcov <Olivia Marcov@gmail.com>

Introduction au Droit/Introducere in Drept, professeur/profesor Costica Voicu

olivia maria Marcov <Olivia Marcov@gmail.com>27 septembrie 2016, 21:19
Către: .............................................................

Introduction au Droit/Introducere in Drept, professeur/profesor Costica Voicu

Pentru ca azi toata ziua am fost blocata de yahoo france, care imi face tot mai dese probleme in ultimul timp, si efectiv azi "m-a tinut pe langa el", sa vad daca merge ori nu merge....
M-am trezit la ora asta tarzie pentru mine si am fotografiat pagini din
cursul universitar
INTRODUCERE IN DREPT / INTRODUCTION AU DROIT,
scris de profesorul Costica Voicu.
Va trebui si va rog, cand veti lectura paginile, sa va ghidati dupa numarul paginilor din carte, din curs, care se vede in "poza", pentru ca am sarit de la un subiect sau de la o tema, la alta.
Paginile, de altfel intregul curs este util si interesant.
Imi dau seama ca sunt multi oameni dintre cei care ar trebui sa fi citit macar o data acest curs, si care nu l-au deschis deloc !
Desigur ca oamenii au fiecare pregatirea in domeniul lor, sau nu au o pregatire, nu e nicio rusine, numai ca unii isi arata ignoranta.
De pilda am simtit ca Acatistele mele, e un fel de a spune "ale mele", deranjeaza, ori, suntem o tara ortodoxa, si oricum crestina si e rusine ca un crestin sa fie deranjat de rugaciuni.
Pe de alta parte veti vedea, o parte in seara asta, la Drept se invata SI DESPRE RELIGIE, SI RELIGII !!!!!!!!!
Se invata, desi nu se aprofundeaza la nivelul anului I la Drept, si despre rugaciuni, sau dreptul canonic, despre normele "bisericesti", religioase, sa le numesc asa, canonice de fapt.
Canoanele.
Sunt, cred, prea multi absolventi de Drept care sunt mai mult decat bizari si ciudati, si nu se stie cum au trecut prin anii facultatii de Drept, e o intrebare serioasa.

In paginile din seara aceasta, sunt deci vreo 3 teme, in mare, si trebuie sa urmariti paginile, in ordinea lor din manual sau din carte.
Maine ma voi uita mai atenta, acum nu am avut timp sa vad cat de clare sunt paginile, unele nu sunt chiar foarte, foarte, clare, mai ales pagina din dreapta sus, dar totusi se intelege, e suficient de clar si se inteleg cuvintele de la sfarsit de randuri, totusi se inteleg si din contextul frazei !!!!
Pentru ca tin la acest curs, DEOARECE EU IL APRECIEZ CA FIIND IN MOD REAL UTIL, am sa revin asupra lui si am sa caut sa il obtin prin fotografiere mai clar.
Si voi arata si alte subiecte, teme.
capitolele sunt mai lungi, normal....
Eu am extras din ele.
Cititi cu atentie, pentru ca lectura aceasta va va imbogati si va va arata lucruri interesante si utile !!!!
e ORA 21H11 LA BUCURESTI, tarziu pentru mine, acum voi atasa paginile cartii si voi trimite, sper sa reusesc, mesajul, intr-un singur mesaj.
Dupa aceea ma retrag si va spun
NOAPTE BUNA, vise frumoase, lecturi placute si o seara frumoasa !!!!
( m-a sunat Laura in seara asta )

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu