Pagini

joi, 29 septembrie 2016

Yahoo France si e-mail-ul blocat, 29 SEPTEMBRIE 2016

Yahoo France si e-mail-ul blocat, 29 SEPTEMBRIE 2016

Am sa va arat cate e-mail-uri s-au strans, s-au adunat, de cand m-au blocat complet pe adresa mea de e-mail yahoo.france.
De fapt ma impiedicã, la prezent, sa lucrez pe yahoo.france, sa comunic pe yahoo.france.
Veti vedea e-mail-urile primite in cutia postala, obisnuit, si vreo doua imagini ale ecranului monitorului meu care arata ce contine dosarul/folder-ul numit "Spam", in care intra automat, din oficiu, e-mail-uri.
De asemenea, e-mail-ul de Anunt din partea serviciului Yahoo France, din 24 Septembrie 2016, in care mi-au spus si mie ca, vezi bine la sfarsitul anului 2014, o entitate sustinuta de un Stat, asa cred cei de la yahoo.france, a penetrat sau intrat in conturile "abonatilor" serviciului yahoo.france, gazda de curier electronic.

Problema este ca nu stii in cine sa mai crezi in ziua de astazi, si as vrea ca toti oamenii care sunt de rea-credinta, ipocriti, sunt multi care imbraca costume si zambesc in fata, unii au functii, posturi inalte, sau chiar dau interviuri, apar in ziare, la Televizor - eu nu ma refer acum strict la cei din Romania, mai ales ma gandesc ca e-mail-ul meu e gazduit de Yahoo.France, deci din Franta.
In alta ordine de idei, Yahoo. france a cedat gestionarea gazdei de curier electronic, Iralndezilor.
Care nu stiu ce fac, eu credeam ca sunt oameni inteligenti sau mai inteligenti, dar nu stiu de ce, par cam impiedicati.

Pentru ca in Franta lucrurile merg foarte prost si oamenii politici s-au prostit de-a binelea, vai de sufletul lor, au ajuns de ti-e mila de ei, fac rau cat pot, pe mine nu m-ar mira ca tocmai cei din Franta sa fie abuzivi si intoleranti, mai ales ca au avut actiuni teroriste si precis serviciile lor secrete verifica totul, asta nu ma deranjeaza pe mine, cata vreme persoanele sunt corecte si de buna-credinta.
Dar eu tocmai asta cred ca sunt niste corupti, si ca atentate teroriste nu se pot intampla fara stirea serviciilor secrete, care sufera de boala curiozitatii de fel.
Eu primesc stirile celor de la TV Libertes, este o televiziune franceza noua, care de fapt reda, reia Stirile si Actualitatile si vrea sa informeze corect asupra realitatii.
Este posibil ca acestia sa ii deranjeze pe "istetii" care au si ei vroe functie politica si de acolo de unde sunt lovesc ca nebunii in toate partile, si e posibil ca insasi Franta, prin anumite "entitati" sa blocheze abonatii serviciului yahoo.france.
Un Stat poate actiona direct, sau ii poate plati pe altii sa actioneze !
Sa faca treburi murdare.
Daca se poate numi Stat !
Este foarte neplacut sa fii blocat, nu stii cat si cum, imi fac probleme de mult timp pe yahoo france, pentru ca nu suporta ei sa lucrezi pe e-mail, sa comunici, sa traiesti.
In cele din urma asta este totul, adica ideea principala :
Criminalii nu ii suporta pe oameni !
La aceasta se reduce totul.
Irlandezii nu stiu de ce au preluat ei, yahoo.france, asa au dorit ei, sau yahoo france i-a angajat, sau i-a pus, determinat sau platit, cine stie adevarul ?
Dar irlandezii nu par prea deschisi, nici prea descurcareti pe internet.
Pesemne ca nu e o tara in care barbatii au fost atrasi de domeniul IT-ului.
Pai, daca spui omului ca un hacker-entitate de Stat sau sustinuta de un Stat e mai inteligent decat un specialist in IT, omul ce poate sa creada, sa priceapa, sa deduca de aici ?????
In alta ordine de idei, oamenii de proasta factura, infractorii direct spus, din orice capat de lume ar fi, din absolut orice tara, ma scarbesc si le doresc din suflet sa poarte catuse !!!!
Catuse !!!!
Ultima oara, inainte sa fiu complet blocata, dar neplaceri de la yahoo france am de multa, multa vreme ! - inainte sa fiu blocata, TV Libertes a publicat, difuzat si publicat in Newsletter-ul lor, un video, o filmare care apare si pe youtube.com, si am apucat sa ascult primele cuvinte, dura vreo ora si 15 minute si pana azi nu am avut timp sa ascult....
Cat am prins insa, in primele cuvinte, un domn francez in costum gri spunea ca Franta a tot cedat putere, suveranitate cred ca dorea sa spuna, cate o bucata intr-o parte, o alta in alta parte, adica mai multor tari si State, mai spunea domnul acela ca Franta sustine, sau plateste Al-Qaida.
Nu stii ce sa intelegi din creierul oamenilor politici, sau probabil nu numai al lor.
Dar nu inteleg de ce trebuie sa traim impresionati de toate "speciile" neizbutite ale planetei Pamant, care vor musai, ele, sa faca regulile si sa ne arate cum trebuie sa traim, sau ce trebuie sa suferim.
Nu stiu de ce se lasa oamenii obisnuiti impresionati de asa debili mintali.
Infractorii au putere cata vreme nu ii contrazice nimeni, sunt in haita, in grup, dar grupul scartaie, intotdeauna exista verigi care scartaie.
Pentru ca trebuie sa te simti complexat rau, trebuie sa te simti prost in pielea ta rau de tot, ca sa ajungi un nenorocit care se ocupa cu fapte atat de ticaloase !!!!
Infractorii, daca am avea autoritati, dar, iata, fortele de ordine sunt platite tot de Stat, de State, isi primesc salariul de la Stat si de aici rezulta multe nenorociri si nedreptati sfidatoare, strigatoare la Cer !
Infractorii nu sunt tari, daca erau oameni si oameni de caracter, nu ajungeau infractori.
Uneori ramai chiar uimit cat de usor este sa "demantelezi", sa "desfaci" o retea de infractori, nici nu stii uneori ca atingi un punct intr-atat de sensibil sau sensibil.
Adica :
Uneori iti dai seama ca ceva merge cum nu trebuie, la cineva, undeva.
Dar nu te-ai duce cu gandul, pe moment, ca raul nu numai ca exista, dar ca e atat de profund, sau intins !!!
Numai ca exista pasivitate la oameni, si oamenii isi ocupa timpul cu bautura, cu fumatul, cu prizatul unor droguri, multora li s-au imbibat creierele de atatea droguri, exista indiferenta, exista lasitate, exista viciu : aplecarea spre oameni cu un caracter rau, urat, patologic chiar.
Si cine sa scoata un vicios din viciile sale ?
De asemenea, oamenii nu invata cum trebuie in scoala, liceu, facultate, si dupa aceea folosesc forta fizica, bruta, pumnul, palma, loviturile de tot soiul, unii dau cu masina peste oameni, altii asmut cainii turbati pe oameni, si tot asa....
Se cunoaste ca multi nu au invatat la scoala, se cunoaste si la femei si la barbati si la tineri si tinere....































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu