Pagini

marți, 29 noiembrie 2016

Tr : la rue de Delinesti, le 29 nov 2016 ( 2 )


Objet :Tr : la rue de Delinesti, le 29 nov 2016 ( 2 )
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :oliviamarcov@gmail.com;
Date :Mardi 29 novembre 2016 14h39

***Nu se prea îndurã sa-mi dea o conexiune functionala internet, sau poate yahoo. fr nu se indura sa-mi expedieze mailurile, in special pe cele care au fisiere atasate.

Mai intai, fisierele se ataseaza foarte incet, lent, lent, stai si te uiti la ecranul monitorului calculatorului.
Si astepti.
Pe urma, ultima fila atasata, ti-o aseaza prima in seria celor atasate, ceea ce nu e corect, pentru ca, daca ai pagini din carti, intr-o ordine data, le amesteca si strica ordinea lor.
Inainte puteam atasa multe fisiere, nu mai stiu cate pentru ca atunci nu am dat atentie suficienta.
Apoi, am putut atasa doar 50 de fisiere.
Dupa care, in prezent, daca atasez 24 de fisiere, deja "rotita" virtuala care imi apare pe ecran la expedierea e-mailului se invarte, se invarte, si mesajul nu pleaca, nu este expediat !
Mai intai, cand atasez fisiere si dau "Envoyer" sau acel "Send", "Trimite", mesajul nu pleaca ci imi apare asezat in dosarul "Brouillon", adica "Ciorna", de acolo fie incepe sa fie expediat dupa cateva secunde bune [ automat ], fie ma "duc" eu in Brouillon si il iau de acolo [ daca vad ca nu pleaca ! ], si din nou ii dau "Envoyer", si atunci incepe sa il trimita, este expresia adecvata cand spun ca "incepe sa-l trimita", pentru ca dureaza si minute pana il trimite concret !!!!
Adresele destinatarilor in tot acest rastimp nu se mai incarca automat, si trebuie sa reincarc pagina de email, abia dupa aceea pot introduce automat, unul cate unul, destinatarii.
Si toate la un loc, aceste operatiuni, efectiv te tin pe langa calculator si internet, stai si stai si stai si stai si stai...
Pentru 3 postari pe blog azi, din pricina internetului, m-am uitat la ceas, am consumat 30 de minute sau si mai mult !
30 de minute ca sa public 3 postari pe blog !
olivia

Le Mardi 29 novembre 2016 14h34, Olivia Marcov <> a écrit :


 la rue de Delinesti, le 29 nov 2016 ( 2 )


olivia
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu