Pagini

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Tr : Si pentru colegii mei/Pour mes collègues aussiTr : Nouveau commentaire chretieneurope.centerblog.net


Objet :Tr : Si pentru colegii mei/Pour mes collègues aussiTr : Nouveau commentaire chretieneurope.centerblog.net
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Samedi 19 novembre 2016 14h41


olivia

Le Samedi 19 novembre 2016 14h33, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :

ce blog de M. Jean Villars est pour tous les chrétiens,
acest blog al dlui Jean Villars este pentru toti crestinii de pretutindeni, din toate tarile, si in special tarile din Europa crestina ! 
Fiecare dintre voi poate participa si scrie comentarii, sau deveni "parte" la blog, eu sunt unul dintre "membri-parte" ai acestui blog, dl Villars ne-a gasit/ ne-a pescuit precum Isus, de pe Facebook ( cazul meu ) [ sunt si francezi ortodocsi, un domn a trecut demult la ortodoxism, ca sa scape de disputa protestanti-catolici, sau pentru ca familia lui a fost protestanta, cam asa ceva... , toti sunt credinciosi crestini si cei mai multi pentru moment din Franta si catolici, eu - pe mine ma stiti ...Romania, ortodoxism ( dupa botez si familie si suflet ), catolica dupa educatia din scoala primara La maicile catolice franceze si dupa suflet.
Exista acolo pe blogul de mai jos daca il accesati ( aveti un link spre el ), o rubrica cu lista participantilor sau membrilor sau cum ne-a denumit exact dl Villars si vedeti si numele meu !
Orice crestin se poate implica caci acesta e scopul acestui blog.
Si asta se urmareste si doreste.
Dl Villars dorea sa infiinteze o asociatie crestina pana la finele 2016/2017, ceea ce mie mi-ar placea.
Obiectul : un obiectiv a fost : introducerea in Constitutia Europei a radacinilor crestine ale Europei, sa fie prevazut, scris ca atare ca Europa are radacini crestine, ca sa nu fim invadati si sa ne omoara paganii !!! stiti ca paganii vor sa ne cucereasca pe toti, absolut pe toti !!!de peste tot.
Olivia Marcov si maria ( tot eu ).

olivia

Le Samedi 19 novembre 2016 0h59, "noreply@centerblog.net" <noreply@centerblog.net> a écrit :

Nouveau commentaire sur chretieneurope.centerblog.net

Bonjour,

chretieneurope a commenté un article auquel vous êtes abonné sur le blog "chretieneurope" : 
"Amis Chrétiens d’Europe Pour un CHRETIEN son analyse doit être : Je suis Chrétien et j'adhère aux valeurs du Christianisme en France et en Europe, j'ai besoin d'influencer la politique de la France par un vote Chrétien pour les élections du président Français en 2017. Quel sera le candidat qui sera capable de répondre à ma culture Chrétienne ? Il y a une attaque claire contre la Chrétienté en France, en Europe et dans le monde . Nous devons nous faire entendre et nous faire respecter. Les Chrétiens bougent dans le monde : la Russie, les Etats unis , l’Allemagne ainsi que d’autres pays ..... récemment s'appuient sur les valeurs Chrétiennes, maintenant c’est à la France et l'Europe de reconnaître que nous sommes de civilisation Chrétienne La réponse existe dans votre vote aux primaires de la droite et à l'élection présidentielle en 2017. MOBILISEZ VOUS , ALLEZ VOTER Pour connaître votre Bureau de vente http://www.primaire2016.org/ou-voter/ http://chretieneurope.centerblog.net" 

Cliquez ici pour voir l'article : http://chretieneurope.centerblog.net/5-Les-Chretiens-en-Europe
A tout de suite sur Centerblog!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu