Pagini

duminică, 2 iulie 2017

Bonjour à tous! Buna ziua! Poate Politia stie..... 1 iulie/juillet 2017


Objet :Bonjour à tous! Buna ziua! Poate Politia stie..... 1 iulie/juillet 2017
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Samedi 1 juillet 2017 14h56


Bonjour à tous! Buna ziua! 1 juillet/ iulie 2017

Sa va dau cateva vesti, care sunt neplacute, DAR din capul locului va spun ca nu au legatura nici cu mine, nici cu tata Nicolae.
Deci, e vorba de faptul ca am fost pe la Biserica in ultimele ore, si am mai aflat cate una, sau alta...
Nici nu stiu cu ce sa INCEP, dar sa o fac :
Cu ce e mai rau :
Am aflat Povestea Claudiei-Elisabeta, mama lui Seby, si e o poveste urata, si daca cineva o poate ajuta pe Claudia, sa o ajute, si va explic si despre ce e vorba, si e ceva SERIOS :
Mai intai de toate, o poate ajuta Politia, o pot ajuta autoritatile, dar nu numai acestea si veti intelege daca va spun cu cine a facut Claudia copilul !!!!!
Claudia l-a cunoscut pe Biserica pe, as zice un infractor, " oficial  " nu e infractor, sau inca nu este, Claudia spunand ca el nu are cazier judiciar.
O vreme, acest individ cu care s-a cuplat Claudia a lucrat ceva pentru Biserica, a pus tabla pe un acoperis, cam asa ceva...
Claudia nu stiu cum, dar s-a cuplat cu el.
Acum o bate in fiecare zi, ieri a sunat-o doamna Elena Sofonea, noi nu stiam cum de nu e Seby la Biserica, pentru ca el si mamica lui sunt nelipsiti....
Claudia era acasa la ea si spunea ca " pana acum", pana in clipa aceea o batuse concubinul.
Cand a ajuns la Biserica peste mai mult timp, ea locuind " La Posta de la bucla" din Drumul Taberei,  A SPUS CA II VINE SA VOMITE.
O loveste, cand o bate cu picioarele, cu pumnii, ii loveste "burta" deci stomac -intestine, i-a facut niste vanatai pe picioare, desi nu foarte vizbile si puternice, insa a dat in ea, si normal ca ii venea sa vomite, poate ii rupe vreun organ !!!
Farmacista, dna Victoria a facut 'cinste" cu o vafa, inghetata, de 1 leu, a fost draguta, amabila, a platit 10 lei pentru ca eram 10 persoane, apoi au mai venit 2 persoane si le-a cumparat si lor, o alta doamna de pe banca ( cea cu " asa belite ati venit la Biserica ?" ) s-a dus si a cumparat inghetata.
Doamna Victoria mi-a spus : " O cunosc pe Claudia de cand era in carut, copil, o aduceau parintii ei la Farmacie, arata ca  UN EXTRATERESTRU, iar parintii din PRICINA ACEASTA S-AU LEPADAT DE EA, AU LASAT-O IN GRIJA BUNICILOR !"
Nu e clar daca mama Claudiei mai traieste sau nu,  insa Claudia locuieste in casa bunicilor, care implicit a ajuns ( prin mostenire ) a parintilor, sau unui parinte al ei.
Parintii nu ar fi de acord sa locuiasca Claudia acolo, de aceea, zice dna Victoria, Claudia spunea inca de acum 4 ani : " Vreau tata la copil si barbat in casa, sa nu vina [ astia, parintii ] sa ma dea afara din casa ! "
Acum insa parintii sunt absenti din viata ei.
Concubinul, am cules cateva date despre el, POATE POLITIA A AUZIT DE INDIVIDUL ACESTA, care, din punctul meu de vedere, si poate si al legii, eu zic ca da, e un infractor si inca unul, care, e prea posibil, nu lucreaza de unul singur !
Individul se numeste ION CONSTANTIN, are 35 de ani, si cu totul la parintii sunt SAPTE FRATI, eu am exclamat : " Sapte banditi !".
Individul umbla foarte ciudat, prea si poate cam anormal aranjat pentru ujn barbat, si anume isi penseaza sprancenele, poate cam  mult - il stie dna Olga, il stie si dna Geta cred, si dl Miu .... adica l-au vazut, iar Olga spune : " Am avut buletinul lui [ cand a lucrat pentru Biserica ] ", umbla imbracat cu tricouri stramte, sa isi scoata in relief bustul, si ce mai are el, si pantaloni, posibil stramti pe picior, in fine, a fost insurat ( cu acte, se pare, caci "a divortat" ) si mai are unul sau chiar 2 copii, ultimul ar fi totusi mai mic decat Seby al Claudiei, desi cineva de pe Bancute spunea ca e mai mic ca Seby, ca are 6 luni !
Acest individ a umblat cu multe femei, zice-se, insa femeile i-au spus ca daca nu e barbat si nu aduce bani ' in casa ", ... si i-au dat papucii, l-au lasat.
Claudia are copilul numai al ei,  EL NU A RECUNOSCUT COPILUL, care poarta numele de familie al Claudiei.
Inca nu stiu numele ei de familie, iar el se numeste Ion Constantin, Constantin ar fi numele de familie, sau poate fi altul.
Acest Ion Constantin ar fi umblat si cu droguri.
Acest concubin al Claudiei a vrut sa o faca prostituata, sa o trimita la " produs " pe Claudia !!!!
Claudia, zicea ieri pe banca, ea de fapt nu prea vrea sa mearga la Politie, pe de o parte Politia nu poate sa faca mare lucru, si daca ii da o amenda concubinului, asta fiind parerea mea, concubinul dupa aceea o bate pe Claudia de o omoara !
Oricum si ea crede ca asta o poate omori, sau ca o s-o bata asa pana moare.
Dna Victoria spunea ca nu se baga Politia daca nu ai contractul casei, si nu stiu daca Claudia are contractul casei, habar nu am, totusi numai Claudia locuieste in casa bunicilor, si despre parinti nu stiu nimic, se pare ca ea nu ii vede, dar cumva, nu stiu ce sa va spun, insa daca sta Claudia in apartamentul ei la bloc, poate totusi ea are contractul casei sau vreun act, adica nu stiu sa fiu sincera nu am mai multe date sa inteleg bine situatia imobilului Claudiei.
Ieri pe banci au fost discutii, si fiecare spunea cateva ceva...
Claudia e de 5 ani cuplata cu individul, care, dna Victoria o spune direct " e tigan ".
Spune dna Victoria " e tigan ", Olga " e asa mai brun putin la fata ", nostim pentru ca langa Victoria pe banca statea o doamna bruneta la fata, mama a doua fete, o vecina din blocuri, asta numai ca remarca...
Farmacista sufletista se ambaleaza.... 
Olga : sa duca la Parintele Tanase pe Valea Plopului, pe Seby ca are Camin acolo, si tot acolo ? lucreaza cu un psiholog copiii....
Si ea sa plece....
Dar unde sa plece, sa isi lase casa ?
Ca oricum Claudia e mostenitoarea parintilor ei, chiar daca nu a sosit clipa mostenirii.
Claudia e convinsa ca nu scapa de individul....
Pentru ca Ion Constantin VINE SI O BATE, ALTCEVA NU FACE IN CASA, vrea sa fdie totul spalat, curat, - o doamna " asta are femei, de aceea face scandal", posibil, eu cred ca daca nu suporta femeile, pentru ca el desi a umblat cu multe, insa nu le place, se vede, poate ii plac barbatii....
Si dupa cum se imbraca, si se penseaza asa, cam exagerat, am inteles, arata Olga forma unor sprancene cam subtiri...

Despre Claudia, dna Elena Sofonea spune ca a facut " Seminarul [ liceul ] la [ manastirea ] Pasarea".
Dna Elena se gandea ca eu sa tin Pangarul in locul sotilor Olga si Mihai.
Dar e exclus !
IN primul rand ca nu vreau eu, al doilea ca inseamna sa le iei locul Olgai si lui Mihai, le iei painea de la gura - iarasi e exclus cat ma priveste ! - si apoi Olga si Mihai sunt aici de multi ani si nici nu vor, ei nu vor sa plece, Parintele insa nu prea ii place, dar asta e o "chestiune" veche...
Olga mi-a facut si ea unele destainuri, va spun, ca Olga biata, sa ii dea Dumnezeu !
Eu am vorbit ieri si cu domnul Mihai, am vrut sa il ascult si pe el, sa aud ce stie, ce spune...
OLGA SI MIHAI, ZICE MIHAI, ei doi nu au carte de munca la Biserica, si ei de foarte multi ani tin Pangarul si au grija si de Biserica.
E o munca pentru mai multe persoane, nici macar numai pentru 2 oameni !!!!
Eu credeam ca dna Elena vrea ceva asa, usor, ocazional sa fac eu, ca voluntar, la Biserica sau pentru Biserica, nu sa ma angajez sa tin Pangarul !
E un magazin Pangarul, e de munca acolo, inventar, marfa, icoane scumpe, carti, etc.
Am remarcat de mai de mult, ca icoanele NU SUNT EXPUSE CELE MAI MULTE, IN VITRINA PANGARULUI, DE CE ? Imi explic eu, pentru ca sunt scumpe, sunt in Pangar si nu la vedere, pentru ca, valoroase, daca le pui in geam si iti sparge geamul si le fura careva ???

continui imediat emailul...
olivia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu