Pagini

sâmbătă, 30 septembrie 2017

Bonsoir à tous! Buna seara ! Les Secrets de Bucarest XII/Secretele Bucurestilor XII


Objet :Bonsoir à tous! Buna seara ! Les Secrets de Bucarest XII/Secretele Bucurestilor XII
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Vendredi 29 septembre 2017 19h10



Bonsoir à tous! Buna seara ! Les Secrets de Bucarest XII/Secretele Bucurestilor XII

Reiau trimiterea acestui email de pe yahoo.france , sper ca acum fisierele sa-mi fie expediate toate SI IN ORDINEA LOR, adica pagina dupa pagina !!!!! Prima data l-am trimis de pe gmail.com, vedeti mai jos unde am scris un P.S. si am explicat !!!



Je vous envoie un livre sur : Les Secrets de Bucarest, Vol. XII " Les grandes fortunes et les écrasantes faillites des Bucarestois " , " Marile Averi si Zdrobitoarele Falimente ale Bucurestenilor ", Ed. Integral, Bucuresti, 2017 ;

Va trimit o carte " Secretele Bucurestilor, volumul XII :  " Marile Averi si Zdrobitoarele Falimente ale Bucurestenilor ", Ed. Integral, Bucuresti, 2017  ;
Am citit astazi in ziarul " Libertatea " ca pe 26-28 octombrie 2017, la Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Dimitrie cel Nou Basarabov, Ocrotitorul Bucurestilor, vor sosi mai multi patriarhi [ ortodocsi ], dintre acestia si Patriarhul Chiril al Moscovei si al Rusiei !!!

Am intrat acum pe gmail.com, in speranta ca voi reusi mai rapid decat pe yahoo.france sa va expediez aceasta carte, si astfel am gasit un email din 31 august 2017 de la Viorel Lazar in care ma intreaba " Ce mai faci ? " si un alt email din 15 august 2017 de la Arjen Dijksman [ pe 9 august 2017 sosise la Bucuresti si impreuna am petrecut cateva ore, dupa-amiaza si seara pana la ora 21h00 in plimbare prin Bucuresti ] care se afla in calatoria lui din vacanta prin mai multe tari europene ; pe 15 august 2017 mi-a trimis 4 fotografii de la Chisinau si Orheiu Vechi, a trebuit ca emailul pe care l-am primit pe gmail.com sa mi-l trimit pe yahoo.fr, de unde mi-e mai usor ( din pricina adreselor email ale destinatarilor ) sa vi-l trimit si voua sa admirati peisajele, fiind vorba mai ales de peisaje !!!!

Demult nu am mai intrat pe gmail.com, unde imi mai trimit uneori mesajele proprii de pe yahoo.fr sa va daca yahoo chiar le expediaza !
P.S. Mesajul de mai sus vi l-am scris de pe gmail.com.
Acum sunt nevoita, pentru moment, sa revin pe yahoo.fr.
Am trimis emailul de mai sus, de pe gmail.com, AM ATASAT 24 DE FISIERE si am expediat emailul, ce l-am expediat, verificandu-l, am vazut ca gmail.com MI-A TRIMIS NUMAI 15 FISIERE ATASATE, si nici macar la rand, succesive, ci asa, la intamplare, a scos ce fisiere a vrut si a trimis ce fisiere a vrut, asa fiind paginile cartii nu sunt la rand si nu prea au nicio noima !!!

Nu credeti ca se intampla ceva cu yahoo.fr si gmail.com, serviciile lor fiind din ce in ce mai proaste si mai deficiente ?????????
Gmail m-a atentionat ca nu mai am spatiu de stocare si inainte sa expediez emailul de mai sus m-am ocupat cu stergerea unor mesaje vechi cu fisiere atasate, ca sa fac loc !!!
Ma chinui nu stiu de cand sa va trimit cateva fisiere !!!!

olivia









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu