Pagini

luni, 16 aprilie 2018

Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! Urgent !disparition du Pr Patrick à Siclau, Arad, Disparitia Pr.Patrick din Siclau Lundi 16 avril 2018 14h05


Objet :Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! Urgent !disparition du Pr Patrick à Siclau, Arad, Disparitia Pr.Patrick din Siclau
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Lundi 16 avril 2018 14h05


Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! disparition du Pr Patrick à Siclau, Arad, Disparitia Pr.Patrick din Siclau 16 aprilie 2018 

DISPARITIE PREOT PATRICK GILLIS BELGIAN IN SICLAU, ARAD, ROMANIA !


Livia Jurjeu din Siclau, Arad, anuntã DISPARITIA Parintelui belgian penticostal PATRICK GILLIS !
S-ar putea sa fie foarte grav, iar disparitia e foarte SERIOASA !
Acest parinte Patrick este belgian de origine, si penticostal, el venise in Romania in urma cu cativa ani, in misiune. Dar de un timp misiunea lui s-a incheiat, iar el a ramas in Siclau unde se familiarizase cu oamenii.
Va scriu ceeea ce am inteles de la Livia Jurjeu in timp si in ultimul timp.
Pr. Patrick si-ar fi cumparat o casa cu gradina in Siclau, si munceste cu ziua, acum, dupa ce misiunea lui s-a incheiat, pesemne ca primea un salariu sau un venit, insa cata vreme s-a aflat in misiunea cu care venise in România.
El o mai insotea pe Livia la Cris, oras de unde am inteles ca ea isi ridica pensia lunar, si a vizitat-o si la Arad, in noiembrie 2017-februarie 2018, impreuna si cu fratele Liviei, Gheorghe Jurjeu ( alias Ghita ) la spitalul judetean de urgenta sectia Psihiatrie, unde Livia a fost internata impotriva vointei ei !!!!
In masura posibilului, Pr. Patrick o mai ajuta si sprijinea pe Livia cu tot ce putea, cumparaturi ( ii mai cumpara cate ceva, din banii ei ) sau chiar cu sume de bani pentru lemne.
De curand, Livia a scris pe FB ca niste tigani din Siclau i-au dat sarmale Pr. Patrick si chiar si ei, sau el, Parintele la randul sau, i-a dat Liviei sarmale primite de la tigani.
Acum, Livia Jurjeu, gasesc azi scris pe FB, mentioneaza ceva despre niste tigani, de la care Pr. Patrick ar fi cumparat - poate tot de curand - 2 masini.
Parintele Patrick acesta, belgian de origine cum am spus mai sus, e foarte cunoscut si oamenii au mai apelat la el, am dedus eu in timp, mai ales a ajutat oamenii, femeile singure si ele se bazau pe el.
E imposibil ca Pr. Patrick sa nu apara si sa nu anunte daca pleaca undeva un timp mai indelungat !
Deci se impune concluzia ca Pr.Patick a disparut !
Nu demult, Livia spune ca Pr. Patrick obosit de munca, a dormit mai multe ore, insa a aparut dupa aceea.
Acuma insa, de vineri nu se mai stie nimic de el !
De vinerea trecuta, din 13 aprilie si suntem in 16 aprilie 2018 !
Daca puteti, nu stiu, poate ar fi cazul sa fie dat in urmarire, sa fie cautat, sa fie cercetat Siclaul !
Uitati, cititi de am gasit acum cateva minute, scris de Livia Jurjeu pe Facebook cu privire la Pr.Patrick si DISPARITIA LUI !
Sa nu uitam ca sotul celei pe care Livia o numea tanti SILVIA CROITORU a fost ucis, lucru descoperit si confirmat de Politie, in Arad, in apartamentul in care locuia, despartit de sotia lui Silvia Croitoru.
Mai jos in discutia mea cu Livia Jurjeu e vorba despre tanti Silvia Croitoru, care incepuse sa cada in casa - facuse AVC, IN MOD SIGUR !!!! - si pe care fiul sau fiul si nepotul au internat-o la PHIATRIE ARAD UNDE A FOST LEGATA DE PAT SI IN PAT, si sedata puternic, apoi a fost scoasa, externata dupa o luna si internata la un AZIL DE BATRANI unde peste foarte putin timp, cateva zile,  A MURIT, timp in care familia, fiul, nepotul i-au dat lucrurile afara din apartamentul din Arad si au inceput renovari, zugraveli sa se mute ei !!! femeia, SILVIA CROITORU nu stia nimic din toate astea si internata la AZILUL DE BATRANI SPUNEA MEREU CA VREA INAPOI LA EA ACASA.
Nu s-a mai intors, a murit ! A murit cu zile !

"
Olivia Maria Marcov tanti Silvia Croitoru, o chema Croitoru, nuLivia Jurjeu ? Si de ce pe fiul ei il cheama Flonta ?
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  22h
Livia Jurjeu
Livia Jurjeu Da Olivia. Tatăl lui Flonta Ghiță decedase și Ea se recăsătorise. Flonta se încurcase înainte de moartea lui cu o altă femeie căreia îi făcuse o mulțime de copii dar pe tanti Silvia o bătea. Însă ea nu divorțase de el deși el locuia la aceea.

Acum Oli
via Iartă-ma pentru că Nu știu ce este cu Patrick. Nu a mai fost văzut de pe Vineri pe la prânz... Iar cei de la biserică mă îngrijorează că sigurat că ei știu dar nu fac nimic ci mă lasă pe mine singură să mă zbat dacă e ceva grav serios cu el ?
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  22h
Livia Jurjeu
Livia Jurjeu A mai "dispărut" uneori fiind obosit și a dormit. Posibil și acum fiindcă Avea mult de lucru Joi și eu l-am lăsat. Ghiță lăsase ceva blugi bărbătești aici și i-am zis lui dar "data viitoare" mi-a răspuns el
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  22h
Olivia Maria Marcov
Olivia Maria Marcov Livia, ajuta-ma sa inteleg. Silvia Croitoru se numea Croitoru dupa primul ei sot, sau dupa al 2-lea ei sot ? Din cate stiam de la tine, sotul sau ultimul sot al Silviei Croitoru nu mai locuia cu ea, si a murit intr-o buna zi intrucat a fost ucis in casa lui, in apartamentul lui. Cel ucis era al 2-lea sot al Silviei Croitoru ? Pentru ca si acest sot, ultimul al ei, cel ucis, nu-i asa ca si acestuia ii placusera mult femeile ? Si nu mai locuia cu tanti Silvia.
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  22h
Olivia Maria Marcov
Olivia Maria Marcov Sper sa apara Pr. Patrick, dar ce munceste el incat e asa obosit ?
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  22h · Edited
Livia Jurjeu
Livia Jurjeu Da, Acesta era al doilea. El nu a atins-o Niciodată Dar ea a aflat despre relația lui cu o țigancă doar așa erau separați dar zilnic o căuta așa tot pe ea.
Patrick are o grădină la casa lui foarte mare și oarecum Viorel (diaconul) mi-a spus că el ar fi
 "cumpărat" două mașini de la țigani în ultima lună... ? (Eu nu știu așa asta)
Dar... Poate fi o cursă în care l-au atras mafioții (frați) Împreună cu fratele meu care părea oarecum acum "îngrijorat" sunându-ma imediat după ce am ajuns eu acum acasă...

Am sunat la păstor și mi-a răspuns târziu fiindcă fusese plecat la o Evanghelizare în județul Arad dar mai departe. Pastorul L-a sunat pe Viorel mai apoi dar nu știu ce minciuni îi mai inventează toți împreună ? Viorel i-a făcut gardul el știe cum poate intra la el în curte prin gradina lui Patrick fără a fi nevoiți să spargem ușa. Între timp, multe se mai pot întâmpla peste noapte. Dacă îi era rău și Avea nevoie de ajutorul nostru ? Poliția Nu repară ușile pe care le sparge în timpul misiunii ei că nu este specializată în tâmplărie ori mecanică. Deci trebuie martori care să supravegheze sau să repare paguba. Mi-e Foarte greu Olivia acum Nu Am soluții. Nimeni Nu mă ajută dintre oameni înafara lui iar el se pare că Are nevoie urgentă de ajutorul cuiva și nimeni nu i-l dă !? Poate că a plecat fără să anunțe dar iată că în două zile nu a ajuns în Belgia fiindcă Gmail-ul meu nu pleacă spre el !?
Manage
LikeShow more reactions
 · Reply ·  14h
Livia Jurjeu
Livia Jurjeu Of, DOAMNE TATĂ Bun din Ceruri, Dacă ARE nevoie urgentă de Ajutorul meu Nu mă mai lăsa să mai zăbovesc. Totuși, TU Îi EȘTI Aproape și Cu Ajutorul TĂU Tot Binele este Posibil în Toate circumstanțele dar Fie ca TU, Numai TU, ISUSE să FII Slăvit prin Toate Lucrurile și ca Acesta !!!
Prieteni, Dacă l-a văzut cumva Cineva din Siclau (sau de OriUnde) pe Patrick Gillis În ultimele două zile (și poate spune Cu Precizie Unde) este rugat să ne anunțe ! Sper să fie ok, Vă mulțumesc."

Image en ligne
Image en ligne
Livia a postat o poza sau doua, una cu casa, alta cu geamurile in spatele carora sunt trase transperantele, Parintelui Patrick Gillis, deci ea s-a dus la el sa vada....
Vedeti pagina de FB, contul Liviei Jurjeu cel pe care posteaza ( mai nou posteaza pe Instagram ) :
 
olivia

Pièces jointes

  • blob.jpg (417,37 Ko)
  • blob.jpg (481,19 Ko)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu