Pagini

luni, 30 aprilie 2018

Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Crucea in institutii, Germania ; Pasarea maiastra 25/04/2018 Mercredi 25 avril 2018 21h15


Objet :Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Crucea in institutii, Germania ; Pasarea maiastra 25/04/2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Mercredi 25 avril 2018 21h15


Bonsoir à tous! Buna seara tuturor!  Crucea in institutii, Germania ; Pasarea maiastra
25/04/2018

M-am uitat pe harta strazilor extrasa dintr-un catalog Paginii aurii din anii din urma, strada Giocei despre care vorbeste Ioana Lungu cand a fotografiat o casa, o vila din Bucuresti, ....
E mica lumea !
Strada Dogarilor, unde locuia Bruno Lavail fostul meu prieten, se aflã intre 2 strazi : la un capat strada Tunari si la capatul opus strada...GHIOCEI !!!

Varul meu Stefan Visan, alias varul Fanel si-a facut un blog :
Stefan Visan
M-am gindit sa adun intr-un loc toate(drept e ca numai o parte) fiarele, lemnele, pieile si altele cu care m-am "jucat". Daca aveti timp le gasiti aici :https://pasareamaiastraotellemnpiele.wordpress.com/ . Multumesc pentru vizionare !
 
PASAREAMAIASTRAOTELLEMNPIELE.WORDPRESS.COM
Crestaturi in otel, lemn, os, piele si chiar sticla
 
Sursa: pagina FB a lui Stefan Visan


Alta stire :
Ortodoxia shared a post.
1 hr · 
„Am decis în Cabinet ca începând cu 1 iunie în fiecare instituție de stat să fie așezată o cruce.”
Markus Söder, Premierul Bavariei




Un land german a stabilit amplasarea crucilor în clădirile guvernamentale

 Primul ministru al landului Bavaria, Markus Söder, a stabilit ca în toate clădirile de stat ale landului sud-german să fie amplasate cruci.
Söder a caracterizat acțiunea drept o „recunoaștere a identității bavareze”.
Proaspătul premier bavarez a imprimat identitatea creștină pe clădirile guvernamentale ca una dintre primele acțiuni de când a preluat această funcție, scrie Deutsche Welle.
Markus Söder a anunțat marți că începând cu data de 1 iunie vor fi atârnate cruci în toate clădirile publice din Bavaria.
Un angajament clar față de identitatea noastră bavareză și de valorile creștine. Astăzi am decis în Cabinet ca începând cu 1 iunie în fiecare instituție de stat să fie așezată o cruce. Imediat după întâlnire am așezat o cruce la intrarea în Cancelaria de stat”, a scris pe contul său de Twitter premierul Markus Söder.

Klares Bekenntnis zu unserer bayerischen Identität und christlichen Werten. Haben heute im Kabinett beschlossen, dass in jeder staatlichen Behörde ab dem 1. Juni ein Kreuz hängen soll. Habe direkt nach der Sitzung ein Kreuz im Eingangsbereich der Staatskanzlei aufgehängt.
Bavaria este un stat majoritar creștin. În 2016, 50,5% din populația landului s-a descris ca fiind romano-catolică, iar 18% dintre cei chestionați s-au declarat protestanți.
Bavaria a impus deja obligativitatea amplasării Crucilor în școlile publice și în sălile de judecată. Noua regulă nu va fi însă aplicată clădirilor guvernamentale municipale și federale. "
***
Atasez cateva articole de credinta proaspete, culese azi de pe Radio Vocea Sufletului, le-am gasit, fireste, gratie facebook-ului !!!! Si am gasit CV-ul lui Stefan Visan, putin mai demult...

olivia

Pièces jointes

  • Articole de credinta Radiovoceasufletului 23 aprilie 2018.doc (53,50 Ko)
  • Stefan Visan FB 23 ian 2018.doc (27,50 Ko)
  • Stefan Visan Blog Pasarea Maiastra 25 aprilie 2018.doc (25,50 Ko)
  • Stefan Visan CV FB 4 febr 2018.doc (38,50 Ko)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu