Pagini

sâmbătă, 21 aprilie 2018

Tr : Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Alexandra Horga 30 martie/ mars 2018 Jeudi 12 avril 2018 12h37


Objet :Tr : Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Alexandra Horga 30 martie/ mars 2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :....
Date :Jeudi 12 avril 2018 12h37


 
olivia

Le Vendredi 30 mars 2018 21h16, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :


Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Alexandra Horga 30 martie/ mars 2018

despre Alexandra Horga, colega mea grefiera de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti, v-am scris putin mai devreme la 19h17 si pentru ca afara era inca lumina, am scris in formula de salut Buna ziua, in loc de Buna seara.....
Prima partea Hrisoavelor Domnesti am trimis-o de pe oliviamarcov@gmail.com, si sper ca ati primit-o, fisierul pdf era voluminos si mi l-a atasat cu google drive, altfel nu merge.

Si acum, sa va spun ca, da, domnul, in speta tatal Alexandrei din albumul ei de pe FB este el este, precis, acelasi domn in varsta din fotografiile de la casatoria ei civila din anul 1998.
E longeviv, are 91 de ani si ii doresc multi inainte !
I-am spus si lui tata, " Stii am avut o colega grefiera pe care am regasit-o pe facebook, cand eram grefiera, Alexandra Horga, si ma invitase la cununia ei civila, tatal ei avea vreo 70 de ani si acum are 91 de ani ! Si Alexandra in 2016, la 46 de ani a nascut un baietel ! "
La ultima parte a frazei, tata s-a aratat insa nelinistit si nemultumit, el n-a vrut sa am copii, si mama nici atat....
Ma uit si abia astept, am sa ma uit peste fotografiile - numeroase - ale Alexandrei, pe FB, are multe, multe si frumoase, cred ca azi, tatal ei locuieste cu ea si sotul ei, am impresia pentru ca nu o vad in fotografii, ca mama ei nu mai traieste.
Parintii ei, intelesesem erau cam de aceeasi varsta.
Gasisem o fotografie cu Alexandra, insa stiti pagina e partial restrictionata, dupa ce ti se da Ok-ul la cererea de prietenie poti vedea mai multe albume sau fotografii, decat inainte....
Inainte de a-i cere prietenia, am gasit o fotografie, Alexandra intr-o rochie alb cu negru, in picioare, frumos aranjata, imbracata.....

Mi-am amintit de ex-fiancé Roland Pasteur, in decembrie 1998 imi cumparase si facuse caou o rochie jumatate alb, jumatate negru, scurta, ceva mai sus de genunchi, insa nu foarte scurta, cu maneci albe trei sferturi terminate in volan, in sus, rochia alba, si cam de la talie in jos, sau chiar de mai sus de talie putin, din jerseu negru, de fapt din ... lycra sau jerseu negru, jerseu... mulata pe corp, in partea de jos.
In acelasi gen, desi rochia era cu totul alt model, doar ca era tot alba in partea de sus si neagra in partea de jos, era si Alexandra in fotografia ei, curios, azi nu mai dau peste acea fotografie, dar am gasit altele pe care le vazusem !
Sa incerc sa v-o arat in alte cateva capturi de ecran !
IN 1995-1998 era atat de tanara, prima data cand am cunoscut-o cred ca eram totusi in vara 1995....
Vara in care am fost mutata de la sectorul 1, la sectorul 2.
Cineva a spus atunci ca ar fi fost ruda cu, nu va vine sa credeti, cu presedinta judecatoriei sectorului 1, cu dna Valentina Tatulescu !
Vad intr-un comentariu sub o postare a Alexandrei cu micutul Bogdan, o felicitare din partea fostului coleg de birou al Alexandrei, da, iata, era prin 1995, cand inca eram la sectorul 1, Alexandra era in birou colega la parter cu CATALIN MINDROC, unul dintre cei 2 baieti grefieri ai instantei, al 2-lea era George ( Laurentiu ) Tudor, azi avocat.
Amandoi au inceput sa faca Dreptul si au devenit avocati, Catalin cred, putin inaintea lui George.
George, Alexandra si Catalin erau in Biroul de Grefieri de la parterul Palatului de Justitie, aripa ocupata de Judecatoria Sector 1 Bucuresti, in anii 1993-1995 ( doar ca Alexandra a sosit prin 1995 ), in acelasi birou in care am ajuns si eu, insa in februarie 1998.
IN 1993-1995 eu aveam biroul la etajul 2 al palatului de Justitie, aripa Judecatoriei Sector 1, care dadea spre strada Danielopol, unde era fostul TMB Tribunalul municipiului Bucuresti , si pe cheiul Dambovitei.
Curios ! In urma cu putin timp pe Catalin Mindroc nu l-am gasit in Tabloul avocatilor desi am facut mai multe incercari, la nicio rubrica a tabloului, dar pe pagina Alexandrei el comenteaza si s-ar parea a ramas tot avocat !!!!

Image en ligne

Intr-un album al Alexandrei, a venit Mos Craciun la Judecatorie !!!!! Alexandra l-a adus pe micutul Bogdan la Mos Craciun !!
Judecatoria sector 1 Bucuresti se afla acum, dupa renovarea Palatului de Justitie, in cladirea din Danielopol care ani de zile a fost ocupata de Tribunalul Municipiului Bucuresti.

Asa e Alexandra, e stilul ei : ( si are si cateva fotografii foarte eleganta, asa cum la judecatorie nici ea si nici eu nu ajungeam vreodata, isi pastreaza aerul ei de copil bun ) :

Image en ligne

Ce copilas cuminte, nu s-a speriat de Mos Craciun !
Image en ligne

Image en ligne


[...]

In continuare, Alexandra :
[...]

Persoanele care comenteza sub postarea Alexandrei Horga, dna jud.Sandu Ioana si o alta colega ( mai nou venita in perioada aceea, in vara 1998 ? ) de birou, eram deja in alt birou, langa biroul in care fusesem colega cu Alexandra, usa de alaturi pe care scria LEGALIZARI si unde in tot birouasul era o masuta mica, la care uica grefiera care facea legalizari la Judecatoria sector 1, era DANA GHELBANOIU, in rest eram grefiere de sedinta, o grefiera mult mai veche ca mine, Sanda BULRLACU ( in anul IV la Drept cand eram la Spiru Haret, la rand la ghiseul secretarie, Sanda isi inscria fiica la facultate la noi la USH la Drept ), si LAURA SIMION ! Apare in comentarii mai jos Laura Simion, o fata blonda, cu ochi albastri, nas drept, pielea alba, alba, s-a maritat ca vad si alt nume de familie...


Am deschis pagina Laurei Simion grefiera din 1998, colega mea de birou de la Legalizari, imaginati-va ca am deja cu ea 2 prieteni comuni si nici nu stiam ! Un prieten comun e colegul meu de facultate cu 1 an mai mic in facultate, Alexe Andrei Daniel, si un alt prieten comun se numeste.... tot LAURA SIMION, o colega a mea de facultate din acelasi an, eu o stiu incepand cu anul 3 sau 4 chiar, 4 ... Laura Simion, pe FB, dupa un timp, si-a schimbat numele in Laura Ionescu, pentru ca, nu stiu, poate s-a maritat.... dar nu am intrebat-o, oricum avea un prieten [...].

Laura Simion-grefiera din 1998 :
[...]


Laura Simion* [*Ionescu ] colega mea de la Drept USH iubeste mult cainii, foarte mult, dar la fel vad ca se intampla si cu Laura Simion colega mea grefiera din 1998, si sunt 2 persoane diferite, dar amandoua blonde si cu ochi albastri !

 
olivia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu