Pagini

miercuri, 16 mai 2018

Tr : Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! avocat, FB ; 15 mai 2018 Mardi 15 mai 2018 15h50


Objet :Tr : Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! avocat, FB ; 15 mai 2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Mardi 15 mai 2018 15h50


sursa conversatiei de mai jos :


 
olivia

Le Mardi 15 mai 2018 15h43, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :


Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! avocat, FB ; 15 mai 2018

Astazi, intrucat am fost notificata, am intrat in grupul Piata, Teleorman-PIATRA unde am gasit o postare - au intrat camatarii pe grupul Piatra si le-am dat block, de 2 ori, o data catre FB, dar nu stiu daca a functionat pentru ca nu am continuat sa bifez motivul pentru care le-am dat block, si a doua oara ( aici nu mi s-a cerut niciun motiv ) block catre Administratorul grupului.

Am sa va arat, ce tupeu au !

Dar, acum vreau sa va spun altceva, in grupul Piatra acum am vazut si eu, oare de ce nu mai vazusem, sau am vazut si am trecut mai departe ?
Deci, o fi din Piatra... este in grup si avocatul Marius Coltuc.
Poate ca unora nu va spune numele lui nimic, poate celor de la Univ. Spiru Haret ID, FR sa le spuna ceva.... el a luat dosarele absolventilor USH de la formele de invatamant FR si ID, cand s-a declansat scandalul diplomelor de studii in vara lui 2009, anul in care ne-am luat si noi licenta, dar noi la ZI ! Si la ID, FR, studiile nu le erau recunoscute, deci, nici vorba sa le mai dea si diploma.
Cu exceptia Fac. de Drept - FR, in rest toate facultatile cu formele ID si FR nu au eliberat diplome de licenta.
Eram inscrisa in AAUSH si acolo au anuntat colegii absolventi mi se pare, ca il angajasera pe dl av. Coltuc, Marius.
Azi l-am intrebat pe FB si mi-a spus ca da, li s-au eliberat CONCRET diplomele de studii de licenta, absolventilor - caci el le-a castigat procesele in instanta.
Totusi, nu toti au actionat in instanta.
Eu eram curioasa daca, dupa ce au castigat procesul, concret s-au si vazut cu dipplma eliberata, desi asta presupunea o alta etapa, alte demersuri.
Deci am devenit prietena cu avocatul Marius Coltuc.
[...]
I-am cerut prietenia azi, vazandu-l in grupul Piatra si mi-a acordat-o.

Apropo, Bogdan Serban Popescu Necsesti nu mi-a dat ok-ul pe FB, ii cerusem prietenia.

Apoi el mi-a multumit, si, la randul meu i-am multumit, caci initiativa prieteniei plecase de la mine, apoi el mi-a scris, i-am raspuns, pana la urma s-a scuzat intr-un fel, ca e la birou, la munca...
Da, am gasit 2 postari pe pagina lui si vi le arat si voua, nu se stie niciodata, poate sunt de folos, si altora, nu numai voua numaidecat, el le-a pus pe pagina lui Fb si eu le-am dat " share" pe pagina mea FB, deci e ok.... 
Apoi va arat mica conversatie cu dl avocat.




Conversatia mea pe FB Messenger cu av. Marius Coltuc ( intrucat el mi-a scris, eu i-am raspuns, apoi iar mi-a scris, i-am raspuns, cand nu a mai vrut, nu am mai scris, da, fireste are treaba la birou, ca avocat ai treaba zi si noapte, numai clienti sa ai )
You're friends on Facebook
Avocat at Avocat Coltuc
Lives in Bucharest, Romania

1:45PM

You are now connected on Messenger.
Marius Coltuc
Marius is waving at you!
Marius Coltuc
Mersi
Olivia Maria
Multumesc.
Marius Coltuc
Si eu
Olivia Maria
E reciproc, suntem oameni " comme il faut", cum trebuie, adica ok, cumsecade si ok.
Marius Coltuc
Da.Si,sexy
Dvs
Olivia Maria
Multumesc. Poate, azi, cu noua mea culoare de par ( naturala ), dar sufletul zau ca e tanar !!!! Dvs. ati luat dosarele absolventilor de la Univ. Spiru Haret carora nu li se recunosteau studiile si nu li se elibera diploma ? Parca asa stiam, desi au trecut niste ani de-atunci.... normal era sa li se elibereze diploma...
Marius Coltuc
Da
Olivia Maria
Da, citisem pe pagina web a AAUSH/ Asociatia absolventilor universitatii spiru haret care peste un timp a devenit AUSH, si acum nu mai stiu ce a devenit, insa sper ca mai exista. Si ati castigat in instanta, nu ???
A scris si presa ceva. Li s-a eliberat diploma de studii in concret ?
Marius Coltuc
Da In final
Olivia Maria
Grozav, asa se cuvenea. Dar am impresia ca numai celor care au actionat in instanta.... A fost, mai demult, prin 2010 cred ( tineam inca Agenda atunci si am notat undeva sigur ) o emisiune TVRM a USH " Educational" - la care am fost invitata si am spus ( asa imi amintesc, asta inseamna sa te simti atras mereu si spre altceva, in cazul meu religie, psihologie, etc. ) ca, da, normal, vor trebui sa castige.... ma gandesc ca de aceea a fost cam singurul lucru pe care m-au lasat sa-l spun....
Olivia Maria
Nu am vazut niciodata emisiunea, desi as fi vrut ; nu vedeam canalul lor, insa nici ei nu ne-au anuntat cand va fi emisiunea si pe de alta parte o puteau inregistra, video pe youtube, undeva, sa o putem viziona oricand ; nu stiu cum a iesit.
sa va arat un mesaj primit de la o prietena FB, Ilaria o cheama pe ea, Pop.... imediat ....
Marius Coltuc
Sunt la birou Am treaba
Olivia Maria
bine, ok, eu citesc mesajele cand am timp... e o atentionare, de la MI, se spune
Olivia Maria
"SAT 4:01PM

Ilaria Minerva
MINISTERUL DE INTERNE INFORMEAZA

In general evitati ORICE contact necunoscut si retelele de socializare (mai ales nu postati informatii despre dv.) FOLOSITI BCC!!!!!

> Informatii utile

 
olivia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu