Pagini

luni, 5 noiembrie 2018

Bonsoir à tous! Buna seara tuturor ! +Andrei Frosia ( tanti Sica) 2/10/2018


Objet :Bonsoir à tous! Buna seara tuturor ! +Andrei Frosia ( tanti Sica) 2/10/2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Mardi 2 octobre 2018 22h07


Bonsoir à tous! Buna seara tuturor ! +Andrei Frosia ( tanti Sica) 2/10/2018

Astazi Biserica Sf Parascheva, Sf Vasile Cel Mare, de la Razoare, Capela, unde e depusa tanti Sica Andrei, am fost sa-mi iau ramas bun de la ea, am venit seara tarziu acasa, am stat cu Raluca Radulescu-Marino ( Andrei ) si cu Nelu ( Ion Dragne, fiul lui tanti Ioana/ Onita Dragnea ) si cu Felicia Mardale ( traducatoarea ) si apoi au sosit si alte persoane, dar nu multe...
Puteti vedea albumul de azi, am ajuns la 11h00 din pacate, DIMINEATA NE-AU OPRIT APA CALDA !!!!!!!!!!!!!
Am 2 link-uri spre acelasi album, incercati care functioneaza, yahoo mi-a dat mesaj ca unul s-ar putea sa nu fi fost incarcat, dar unul sper ca merge : dati click pe unul din link-uri, unul trebuie sa se deschida sa vedeti fotografiile de azi ! Mesajul continua dupa acest link, mai jos :




MAINE la ora 11h00 la aceeasi Capela de azi, SLUJBA, apoi plecam la CIMITIRUL TACERII TUDOR VLADIMIRESCU pe linita troleibuzului 96 luat din Drumul Sarii, plecam insa cu 2 masini, am si eu un loc intr-una ca Nelu s-a gandit si e sufletist !
12h30 va fi inmormantarea, pe la 12h00 SOESC MILITARII, VOR FI SALVE SI II ASEAZA DRAPELUL ROMANIEI PE sicriu,  A FOST COLONEL AL MINISTERULUI DE INTERNE TANTI SICA ANDREI SI RALUCA SI NELU AU OBTINUT ADEVERINTA DE LA MAI SI au organizat o inmormantare MILITARA CU ONORURI !!!
Va fi maine, apoi pleaca la un restaurant, nu stiu daca merg cu ei, as vrea doar ca sa fiu cu ei, alaturi de ei, va dati seama, dar nu stiu inca daca plec, poate Ralucai nu-i va placea, daca merg, nu stiu, asa, sa nu incarc....
E de povestit, in fine, stiti, am aflat, a venit o colega de liceu a lui tanti Sica si ea a mai depanat amintiri.... tanti Lucia un suflet de aur !!!!
Tanti Sica era de fel din Bacau, acolo a facut liceul.


 
olivia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu