Pagini

luni, 5 noiembrie 2018

Tr : Bonjour tous! Buna ziua tuturor! 3 noiembrie/ novembre 2018 Julia Dupont, Iuliana si Alexandra Romania


Objet :Tr : Bonjour tous! Buna ziua tuturor! 3 noiembrie/ novembre 2018 Julia Dupont, Iuliana si Alexandra Romania
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Dimanche 4 novembre 2018 12h54


 
olivia

Afficher le message d’origine
Le Samedi 3 novembre 2018 13h41, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :

Continuare la e-mailul meu de seara trecuta, cateva capturi de ecran cu postari din grupul FB " O sustinem pe Iuliana [ Julie Dupont ] sa isi ia fetita ... [ Alexandra de 2 ani 5 luni ].
Mai jos vedeti o imagine dintr-un mini-video, Politia in civil bate la usa unei femei si a venit sa ii ia copiii la ASE ( Ajutor Social pentru Copii ), institutie nou creata a Statului francez, alta scranteala, ca la revolutia din 1789 cand ghilotina decapita - la propriu ! - zi si noapte, in ritm continuu, nu doar aristocrati, dar si calugari, calugarite, preoti, si imaginati-va, ca, desi existau privilegii pana la revolutia din 1789 franceza, totusi nu toti preotii erau instariti, dimpotriva unii in sate si comune mici erau chiar foarte modesti si extrem de simppli [ saraci ]... pana intr-acolo, incat parizienii au cerut la un moment dat sa mute ghilotina in afara orasului Paris, deoarece pana atunci era in Paris si mirosea a valurile de sange uman care curgeau ca raurile umflate de inundatii peste tot. Mirosea cumplit a sange proaspat tot timpul... 
Alta scranteala acum a unor revolutionari de vremuri noi francezi, sa ia copiii oamenilor....
Vezi ca toti oamenii scrantiti - de pretutindeni - ajung la un rau care nu cunoaste limite, raul nu cunoaste limite...
Da, si in filmul de mai jos, din captura de ecran, femeia, mama se opune luarii copiilor ei, si un politist in civil se pare ca o stranguleaza, pentru ca femeia tipa si spune " NU AVETI DREPTUL SA MA SUGRUMATI ! "
Cu greu am putut sa lucrez pe fereastra internet deschisa pe FB pe pagina grupului, sa iau capturile de ecran si sa le trec pe email, desi acum 2 zile, ca niciodata am lucrat rapid, fara obstabil, usor de tot, in cateva secunde, pe 2 ferestre internet deschise in acelasi timp ! Cum s-ar spune, se poate ! 

Image en ligne



Image en ligne

Image en ligne






 
olivia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu