Pagini

luni, 5 noiembrie 2018

Tr : Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! Am semnat petitia pentru Iuliana Dupont si Alexandra ; 4/11/2018


Objet :Tr : Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! Am semnat petitia pentru Iuliana Dupont si Alexandra ; 4/11/2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Dimanche 4 novembre 2018 12h44


 
olivia

Le Dimanche 4 novembre 2018 12h33, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :

Bonjour à tous! Buna ziua tuturor! Am semnat petitia pentru Iuliana Dupont si Alexandra ; 4/11/2018 

Am semnat Petitia prin care Julie Dupont sau Iuliana solicita ridicarea masurii plasamentului fiicei ei Alexandra de 2 ani si 5 luni, in petitie e mentionat un termen de judecata care a trecut, 21 iunie 2018, la Curtea de Apel de la Versailles, am semnat Petitia si i-am scris sa actualizeze poate, Petitia, mentionand un termen urmator.
Semnaturile pot fi vazute, adica cine a semnat, si in majoritate sunt chiar francezi din Franta, m-am uitat putin, insa sunt nume franceze si o fata/ femeie din Schiltigheim unde locuia Jean- Paul Foinant cu care am lucrat la ministerul roman de Finante din decembrie 2000 pana in martie 2001 ( ce mult ! la cata mancatorie era si in ministerul de Finante, dar si printre francezi, ... )
Am sa va trimit un link, petitia are 2, 3 randuri numai, Julie Dupont vrea sa i se ridice masura plasamentului fetitei ei.
Nu sunt, e drept, la curent, dar masurile acestea de-a dreptul  abuzive si CHIAR IRATIONALE ( ati vazut cazul acelui procuror care a ordonat, scrie ca a ordonat ridicarea si punerea in plasament a unui nou-nascut, inainte ca acesta sa se fi nascut, motivat de faptul ca ar fi copilul ce se va naste in precaritate sociala si...INTELECTUALA ! Auziti, ce individ irational, eu cred, sunt sigura ca el e in mare precaritate DE NEURONI SI MASA A CREIERULUI ! )
[Ca o paranteza, sa stiti, in urma cu ceva ani, am citit un articol destul de scurt care prezenta situatia unui francez- nu mai stiu daca nu era si politist sau jandarm, poate da, poate nu, sau poate da ? - ei bine, la un control, o fi avut el ceva si si-a facut un control medical, si doctorii au descoperit ceva incredibil : si anume, i se tasase cumva, astfel incat i se micsorase - masa creierului, creierul sau se tasase cumva, se micsorase pe cale de consecinta, si se afla undeva intr-o parte a craniului ! Si omul asta traia cu un creier tasat, care ajunsese o bucatica de creier ! Ma gandesc ca, probabil la analizele medicale, controale medicale doctorii au stabilit ca, in trecut, omul avusese si el un creier de dimensiuni / greutate normale, si ca, ulterior, candva, creierul sau s-a micsorat sau tasat. Ca, ma gandesc iar, doar nu s-o fi nascut asa ?! ]
Luarea de la parinti a copiilor, de catre aceasta institutie, organism, numit A.S.E.  AIDE SOCIALE A L'ENFANCE si cresterea copiilor in plasament cu asistente familiale, se pare ca are drept temei o lege franceza de prin anul 2016. Mai mult nu stiu.
Dar am vazut ca este aici vorba DE UN FENOMEN, nu e vorba de situatii sau cazuri izolate, ci e vorba de un  FENOMEN.
De asemenea, sa aduc o rectificare, in cazul mamei tunisience care si-a salvat copilul trimitandu-l urgent in Tunisia, cu ajutorul ambasadei Tunisiei la Paris, si astfel l-a salvat de plasament in Franta, a avut loc un proces la Curtea de Apel de la Versailles, intr-adevar, nu judecatorul a cerut ca avocatul sa isi retraga fraza, avocatul spusese ca e  o chestiune de bani in toata afacerea asta cu plasamente abuzive practicata de A.S.E..
Mai demult fotografiasem organizarea Curtii de Apel in Franta, am un curs de Drept francez, dar nu mai stiu unde ar putea fi acele pagini, sau daca le mai am pe vreun stick, ma intreb daca atunci le pastram. 
Am sa caut sa fotografiez iar organizarea Curtii de Apel in Franta sa v-o arat, cum e Curtea organizata, cine face parte din completul de judecata, etc.
Numai ca, dupa aceea nu pot sa descarc pozele in computerul meu, de pe smartphone, si pot numai, - doar ca merge mai incet asa - sa mi le trimit chiar mie, din smartphone, direct pe Facebook-ul meu, pe peretele meu FB, si de aici sa intru pe FB-ul meu si sa mi le descarc in computer !! O sa vad daca merge si asa, daca mai merge si asa, cu smartphoneul meu, ca vad ca nu prea ma tine bateria, am schimbat vreo 3 baterii pana azi, sau poate, oare cineva poate sa ti-l strice, sa ti-l viruseze ?
Azi fiind duminica, am sa ma rog, am sa citesc, si organizarea Curtii de Apel o las oricum, cred pe saptamana viitoare.
La ora 16h00 ma asez frumos si stau la Vecernia de la Patriarhie difuzata in direct de trinitas tv.
Petitia o puteti vedea aici, puteti deschide link-ul fara nicio primejdie, si fara nicio obligatie , nu se intampla nimic rau !
Semnaturile, cine a semnat Petitia, le puteti vedea aici :
Ca sa semnezi trebuie sa completezi un formular in care iti dai si domiciliul, orasul, tara, civilitatea ( Mme = Madame / M = Monsieur ; alta nu e trecuta ), altfel nu se poate :

Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne

olivia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu