Pagini

sâmbătă, 28 decembrie 2019

Stire blocata de presa internationala. Sangele Lui Isus testat in laborator.

Stire blocata de presa internationala. Sangele Lui Isus testat in laborator.






https://www.youtube.com/watch?v=Nj7ZLG7gFFc

"Publicat pe 12 sept. 2019
Creaza-ti cont pe: www.veghetor.com

“Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!
Cand am aflat despre aceasta descoperire , am plans de Bucurie, credinta mea a crescut mult, 
Acesta este unul dintre putinele clipuri de pe youtube, facebook care cu adevarat te poate schimba , va schimba inima ta, indiferent ca esti ateu ,agnostic, musulman, , crestin practicant sau nu , cea ce am sa va spun mai departe este uimitor. 

Cea mai mare descoperire facuta vreodata! Sangele lui Isus a fost testat in laborator!

Au existat PATRU PROBE DIFERITE DIN SANGELE LUI ISUS HRISTOS si s-a facut O ANALIZA DE SANGE:
In acest video o sa vorbim despre proba de sange, gasita pe Chivotul Legamantului.

Cel care a descoperit Chivotul Legamantului, arheologul Ron Wyatt, a fost uimit sa gaseasca sangele lui Hristos pe Capacul ispasirii. 
Analiza ADN a dovedit provenienta miraculoasa a sangelui. Aceasta descoperire ar fi trebuit sa fie prezentata in intreaga presa internationala, dar a fost cenzurata de media corporatista. 
Unul dintre cercetatorii care s-au ocupat de aceste teste facute in laborator confirma faptul ca aceasta descoperire s-a lovit de un val de rezistenta venit din partea multor persoane influente si n-a avut parte de recunoastere in presa internationala.

Primul pas in analiza probelor de sange a fost transportarea lor la un laborator din Israel. 
S-a determinat faptul ca intradevar este sange uman, dar din cauza ca in mod normal, sangele uscat este mort ( lipsit de viata) , cercetatorii nu au crezut ca vor afla mai multe despre el.

S-a confirmat mai tarziu ca acea proba de sange provenea de pe Chivotul Legamantului, chiar de pe Capacul ispasirii, si ca persoana careia i-a apartinut a avut un singur parinte pamantean.

Chiar inainte de asedierea Ierusalimului de catre babilonieni, Chivotul Legamantului a fost ascuns. Dumnezeu stia ca Isus va suferi si va muri pentru umanitate si, cu 600 de ani inainte de momentul crucificarii, El a ascuns Chivotul chiar sub Golgota. Sangele lui Hristos a ajuns chiar pe Capacul ispasirii pentru ca, in urma strapungerii corpului Sau cu o sulita de catre un soldat roman, sange si apa din corpul Lui s-au scurs printre crapaturile din sol si au ajuns pe capacul chiar pe capacul ispasirii.

Arheologul Ron Wyatt, cel care a gasit Chivotul legamantului, spune ca sangele uscat este sange lipsit de viata. Se poate testa sangele faraonilor, al mumiilor faraonilor, dar cercetatorii nu reusesc sa gaseasca o structura cromozomiala in el prin nici un fel de tehnica de laborator. Stiinta se poate schimba, dar deocamdata nu exista metode de a gasi cromozomi in probe de sange uscat. 

Dupa ce Ron Wyatt a ajuns cu proba de sange la laborator in Israel, 
Tehnicienii de laborator i-au explicat in detaliu cum va decurge testarea si masurile care vor fi luate pentru a reusi sa ajunga la rezultate corecte, iar dupa ce toti pasii au fost urmati, rezultatele au fost examinate in prezenta arheologului Ron Wyat care a dus aceasta proba de sange la laborator in Israel.

Rezultatele analizei i-au uimit pe cercetatori. Acestia au spus ca proba aceea de sange are numai 24 de cromozomi in conditiile in care fiecare om are 46 de cromozomi: 23 proveniti de la mama, 23 proveniti de la tata, 22 de autozomi de la mama, 22 de autozomi de la tata si un cromozom de tip X de la mama sau unul de tip Y de la tata. 

Dar Aceasta proba de sange are 23 de cromozomi proveniti de la mama si unul de tip Y. Acel copil nu s-ar fi putut dezvolta fara cei 22 de autozomi proveniti de la mama, 
Din cei 24 de cromozomi, 23 proveneau din partea mamei si inca unul de tip Y provenea din partea tatalui care in mod cert ei spun nu era de origine pamanteana. Copilul nu s-ar fi putut dezvolta fara acele caracteristici mostenite de la mama, iar de la tata a primit doar acel cromozom Y care i-a oferit caracteristicile specifice unui barbat.

Sangele uscat este sange mort, 
Dar In urma rezultatelor testelor facute asupra acelei probe de sange de el si colegii lui in laborator, cercetatorul a fost socat sa descopere ca acest sange este viu si stia ca acel sange viu Ii apartine lui Isus Hristos.

Cei aflati in laborator l-au intrebat, cui ii apartine sangele care tocmai a fost testat, iar raspunsul arheologului a fost: “Este sangele lui Mesia”.

Din acel moment, vietile tuturor acelor oameni s-au schimbat pentru totdeauna.”

VIDEO eng : 
https://www.youtube.com/watch?v=Wi2eF...
#Isus #rapirea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu