Pagini

marți, 20 decembrie 2016

le bonnet norvégien de mon frère/ cãciula norvegianã a fratelui meu


Objet :le bonnet norvégien de mon frère/ cãciula norvegianã a fratelui meu
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Mardi 20 décembre 2016 12h51


Il m'amuse ( mon frère Silviu ) quand il porte ce bonnet qui lui fait la tête grosse, il a l'air d'un enfant mon frère malgré son âge pourtant ( il est né le 23 juin 1977 ), s'il était aussi bon envers moi comme il a l'air bon avec son bonnet !

Ma amuza cand isi pune pe cap caciula lui mare norvegiana, de altfel cumparata de la Bucuresti, dar nu stiu exact de unde...
Ii face un cap mare, mare si rotund si tuguiat la varf... daca ar fi asa bun cu mine, cum are aerul cand il vezi cu caciula lui mare pe cap !!!

Planuiesc sa incep sa fac putina curatenie prin casa, si azi si maine, pentru ca peste putine zile incepe preotul sa vina cu Icoana Nasterii Domnului prin casele noastre, numai ca la noi e in functie si de ai mei, tata s-a mutat dincolo in sufragerie, Silviu a venit ieri noaptea de la munca si acum e acasa... trebuie sa am cat de cat loc...

Pana una alta, recunosc ca ma desprind greu de la birou si computer... dar, daca o sa ma "vedeti" ca mai dispar de la PC si nu va trimit niciun mail, nimic, si chiar trece timpul si nu dau semne de viata, in principiu inseamna ca ma duc sa sterg praful si / sau sa pun aspiratorul, sa scutur , etc... prin casa.
olivia











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu