Pagini

joi, 31 mai 2018

Tr : Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Police roumaine/Politia Romana page FB 29/05/2018 Mardi 29 mai 2018 22h01


Objet :Tr : Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Police roumaine/Politia Romana page FB 29/05/2018
De :Olivia Marcov (oliviamarcov@yahoo.fr)
À :
Date :Mardi 29 mai 2018 22h01


 
olivia

Le Mardi 29 mai 2018 21h56, Olivia Marcov <oliviamarcov@yahoo.fr> a écrit :


Bonsoir à tous! Buna seara tuturor! Police roumaine/Politia Romana page FB 29/05/2018

Maine, in cursul zilei, tata propune si insista sa mergem impreuna la sectia 25 politie sa-mi arate unde e sectia, spune ca e multa lume ( teribil, atata lume la coada la acte, depuneri ? atata lume cu nevoie de acte ?? ) si el nu poate sta, din pricina starii sale de sanatate, " o jumate de zi acolo sa astepte la rand ".
A spus ca imi da mie contractul casei.
Nu stiu daca va fi suficient sa-l prezint eu, si nu cred ca maine voi/ vom si depune actele mele.
Mama spune ca nu a fost nevoie de declaratie, din cate-si aminteste ea, cand i-a reinnoit lui Silviu cartea de identitate, adica declaratie data de proprietarul locuintei, cum ca te primeste in spatiu, deci ca tu solicitantule de act identitate ai unde sa locuiesti, ai o adresa de domiciliu.
Interesant si cam ingrijorator pentru mine, de ce nu vrea mama sa-mi faca CI ?
Mai e si aspectul acesta, nu am reinnoit CI-ul meu din dec. 2013 ! din 2013...
Nici nu mai vreau sa ma gandesc ....
Maine va fi miercuri cand Sectia 25 politie are cel mai lung program pana la 18h30, actele se depun zilnic, cum am inteles si eu de pe siteul evidentapersoanelor6.ro, tata intelesese doar vineri.
Azi i-au dat un formular de completat, nu s-a uitat nimeni, cum vroia el ( ma gandeam eu ) daca e corect completat formularul de acasa, chiar daca incomplet.
Mama zice " L-a vazut cu parul alb si i s-a facut mila de el !" ( pe tata, functionarul ), dar eu nu am par alb ? Ca nu mai scap de parul alb acum, normal, din moment ce albeste, asa ramai cu el.
Tata " abia am mers azi ".
Tata merge la sectia 25 politie cu autobuzul, i se pare mult acum pe jos, 2 statii lungi zice el, eu .... oh, dar in trecut el s-ar fi dus pe jos !
Pe aleea callatis se intra fie din Drumul Taberei, fie din str. Raul Doamnei, e cam lunga si intortocheata putin aleea callatis pe harta.
Tata merge de la Valea Argesului, caci merge cu autobuzul 268 la Posta de la Valea Argesului , de acolo, cred, pe jos.
Nu stiu  cand vom ajunge maine, dar nu dimineata sigur, pana ma voi pregati eu, va fi cel putin spre pranz, si mai probabil dupa pranz. Sau in jurul pranzului.
Am sa va dau vesti cand ma intorc de acolo.

Pe Ilie Nastase l-au incatusat, avea alcoolemie aproape de coma alcoolica, filmul video e pe pagina FB Tradtional Romania sau cam asa ceva, ma intreb cine conducea in locul lui si cred ca ingerul lui pazitor.
Problema e ca l-au scos cu sila si greu din masina si pe urma i-ar fi pus catuse, in film eu nu prea vad ca lumea, e si noapte...
Ei au explicat ca asa e legea romana, si daca facea accident ?
Sigur ca au dreptate, au mare dreptate.
Cred ca reprosuri sunt cu privire la legislatie care e cam "brutala".
Eu nu stiu, nu am " lucrat " cu oameni in stare de ebrietate, dar eu ma intreb daca, dupa ce un om e asa beat, mai trebuie si incatusat ??
Dar desigur, ma mir ca n-a facut accident pana sa-l opreasca politia, in Libertatea asu scris cred acum vreo 2 zile, el, Ilie saracul era revoltat.
Alcoolemie aproape de coma alcoolica !


Si acum vreau sa va arat putin dar neaparat pagina FB a Politiei Romane, cateva capturi de ecran cu ultimele stiri de la Politia Romana :
( Azi sunt multi tineri, fete si baieti, tare frumosi, in Politie, angajati, personalul Politiei ... )
„Fii prietenos, nu fi răutăcios!” - este îndemnul nostru pentru copii, în încercarea de a preveni bullying-ul!
Bullying-ul este atunci când o persoană se poartă urât în repetate rânduri cu o altă persoană sau o face să sufere intenționat. Oricine poate fi victima bullying-ului, indiferent de vârstă. Ea poate avea loc la şcoală, acasă sau online şi poate însemna că cineva te împinge, te loveşte, te tachinează, îţi ia lucrurile, îţi dă porecle, te ignoră intenţionat sau se ia de tine pentru că eşti altfel. Bullying-ul nu este acceptabil.

Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne
Image en ligne



 
olivia




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu